PARTYINFO

 

FRONT LINE ASSEMBLY (CA)

Datum konání:
26.11.2024 - úterý
Místo konání:
Praha - Meet Factory
Live:
Front Line Assembly (CA)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej GoOut: 720,- Kč + poplatky, na místě 790,- Kč

 
 
Klasici EBM Front Line Assembly rozpumpují Prahu

Kanadští Front Line Assembly se vrací do Prahy! 26. listopadu si svojí (stále i po dekádách fungování neotřelou a perfektní) kombinací elektroniky, industrialu a industrial metalu podmaní MeetFactory. Jejich minulá návštěva Prahy rezonovala ještě hodně dlouho. Šlo totiž o dokonale synchronizovanou a přitom velmi divokou show. Muzika a světelné efekty během večera dohromady vytvořily dechberoucí zážitek. Někdo prostě i po letech umí do svojí tvorby vložit maximum energie a naprosto okouzlit fanoušky. Bude radost si to zopakovat, tak dorazte. Vstupenky za 720,- Kč v předprodeji od pátku 14. června 9:00 na GoOut.net. Vstupné na místě 790,- Kč.

 

Skoro čtyři dekády zpět se muzikant Bill Leeb, zakladatel kapely Skinny Puppy, rozhodl spolu s Michaelem Balchem pustit do nového projektu. Světlo světa tak spatřily první nahrávky Front Line Assembly. Na industriální scéně se objevilo něco, co si okamžitě získalo uznání. A od uznání byl jen krok ke světové tour. A od světové tour k vesmírnému úspěchu. Balcha vystřídal Rhys Fulber a tahle spolupráce vedla ke zrodu něčeho epického. Front Line Assembly vydali album "Tactical Neural Implant", které až do dnešního dne představuje to nejlepší z industriální hudby.

Frontline Assembly


V průběhu let se Front Line Assembly rozhodli experimentovat mimo své zajeté postupy, do svojí hudby přidávali živé i samplované metalové kytary a díky tomu zásadně rozšířili svoji fanouškovskou základnu. Následovaly skvělé a plodné roky, ale i změny v kapele, světová turné po boku dalších významných interpretů a nekončící úspěch. Front Line Assembly dokázali na poli EBM vytvořit něco naprosto nového, něco, co dokáže uchvátit davy i po letech. Na podzim 2024 to nebude v MeetFacotry jinak. Přijďte se přesvědčit.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016