PARTYINFO

 

FOREST SWORDS (UK)

Datum konání:
13.03.2024 - středa
Místo konání:
Brno - Fléda
Live:
Forest Swords (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej www.GoOut.cz, www.smsticket.cz 490,- Kč + poplatky

 
 
Tvůrce temných sonických světů Forest Swords míří do Brna

Britský producent Forest Swords přiveze na Flédu svoji novinku "Bolted". Svérázný tvůrce industriální elektroniky tak v Brně zahraje vůbec poprvé.

 

Všestranný umělec Matthew Barnes alias Forest Swords se věnuje designu, fotografii i grafice, svoji slávu získal ale jako hudební producent. Za dobu svého působení složil hudbu k mnoha dokumentům, baletům nebo performance. Jeho tvorba se pohybuje na rozmezí mnoha žánrů, obsahuje prvky dubu, elektroniky nebo industrialu. Právě industriální složka, ovlivněná rodným Liverpoolem, tvoří páteř celého jeho díla. Temnou krajinu nehostinných a opuštěných industriálních továren zachycují i Barnesovy skladby.

Forest Swords


Debutové EP "Fjree Feather" vydal Barnes pod jménem Forest Swords v roce 2010. Deska dostala pozitivní recenze od prestižních webů jako Pitchfork nebo The Guardian a přinesla Barnesovi širší okruh fanoušků. Ještě větší úspěch zaznamenal Barnes s první plnohodnotnou deskou "Engravings" v roce 2013. Desku "Compassion" (2017) už vydal prestižní label Ninja Tune, stejně jako nejnovější "Bolted". Na ní Barnes pokračuje ve svém svébytném hudebním rukopisu plným špinavých samplů a meditativních ploch.

Ukázky:

Forest Swords – "Crow"

Forest Swords – "The Weight Of Gold"

Forest Swords – "Butterfly Effect"

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016