PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2024

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Boris Brejcha, Lost Frequencies, W&W, Ed Rush, Kanine, Friction, Prolix, Dubfire, Dax J, Roger Sanchez, Vandal, Gabriel & Dresden, Nox Vahn, Cristoph, Format:B, Deekline, David Guetta, Chase & Status, Hybrid Minds, Miss K8, Dr. Peacock, Len Faki, Lewis Fautzi, Giuseppe Ottaviani, Eli & Fur, Julian Jordan, Danny Avila, Eric Prydz, Meduza, Andy C, A-Trak, Josh Butler, Hannah Wants, Low Steppa, Jenn Getz & Alfie, Raffa FL, Anden, Enamour, Estiva, Hypaton, M.O.S., Magnificence, Ferry Corsten, Adriana Lopez, Border One, Klaps, Ø [Phase], Eli Brown, D-Block & S-Te-Fan, A Little Sound, Monty, DJ Badjokes, CJ Art, Tim Haze, KPD, Trimtone
Live:
Becky Hill, Fox Stevenson, Maddy V, Gentlemens Club, MC Bellyman
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.b4l.cz

 
 
Legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR
Na Beats for Love zamíří David Guetta

Již za necelých pět měsíců odstartuje jubilejní 10. ročník největšího festivalu taneční hudby ve střední Evropě a pořadatelé oznámili hlavní hvězdu programu. Na Beats for Love přijede držitel dvou cen Grammy, hitmaker a aktuálně nejlepší DJ planety David Guetta z Francie, který proslul především svými house hity. I přes toto oznámení pořadatelé slibují, že s hvězdnými jmény neskončili a fanoušci elektronické taneční hudby se mají stále na co těšit.

 

"O Davida Guettu se snažíme dlouhodobě a jsme moc rádi, že to vyšlo zrovna na jubilejní ročník. Jednání byla opravdu složitá a náročná a s jeho vystoupením je spojena i spousta produkční práce jak nyní, tak na festivalu, protože technické podmínky odpovídají velikosti jeho jména,” komentuje úspěch Beats for Love ředitel festivalu Kamil Rudolf.

David Guetta


David Guetta
(56 let) je rodák z francouzské Paříže, který se na scéně elektronické taneční hudby pohybuje již 40 let. Není tedy žádná kometa, ale spíše stálice představující kvalitu a nadčasovost. Za tuto dlouhou dobu spolupracoval s takovými jmény jako Fergie, Rihanna, Nicki Minaj, Sia, Akon, The Black Eyed Peas, Kelly Rowland či Snoop Dogg. Jeho dlouhodobé úspěchy pak korunují nejen 2 ceny Grammy z celkem 13 nominací, ocenění v American Music Awards nebo 4 prvenství v celosvětové anketě TOP 100 DJs, ale i spousta dalších mezinárodních cen. Za zmínku určitě stojí jeho skladby "Titanium", "I Gotta Feeling", "One Love", "I'm Good (Blue)" nebo písně "When Love Takes Over" a "Revolver", za které získal zmiňované Grammy a znají je miliony fanoušků po celém světě.

Chase & Status


Návštěvníci z Česka i zahraničí se mohou těšit na doopravdy bohatou přehlídku zvučných jmen. Kromě již zmiňovaného Davida Guetty na festivalu vystoupí celá řada dalších DJ a seskupení se svými živými tanečními sety. Například britský hudební tandem Chase & Status uvede svou očekávanou show na hlavním pódiu Love stage a potěší tak jistě nejen milovníky jejich Drum and Bass megahitu "Baddadan", který mimo jiné získal ocenění "Track roku" v anketách Best of British awards a Drum&Bass Arena awards. Na stejném pódiu si na své přijdou i milovníci liquid Drum and Bass, které bezpochyby potěší tandem Hybrid Minds z Anglie, který patří mezi nejpopulárnější jména tohoto stylu.

Miss K8


Původem ukrajinská DJ Miss K8 představí svůj set na Empire stage, která bude hostit subžánry hardcore a hardstyle. Na festivalu Beats for Love vystoupí tato královna žánru hardcore již podruhé. Stejná stage představí i nizozemského Dr. Peacocka, který se zaměřuje především na žánr frenchcore. Původem turecký Len Faki či Španěl Lewis Fautzi zase potěší fanoušky techna a vystoupí na Techno Dome stage. Nová jména pořadatelé oznámili i na populární Future stage. Tam se objeví například legendární Giuseppe Ottaviani, progresivní duo Eli & Fur, nizozemský Julian Jordan či Danny Avila, který se věnuje subžánru nazvanému mainstage techno.

Len Faki


Nejen netradiční prostředí a specifická atmosféra areálu Dolní oblasti Vítkovic dělá z Beats for Love jednu z nejunikátnějších akcí festivalové sezóny. "Naši fanoušci nám opakovaně potvrzují, že Beats for Love jsou jejich nejoblíbenější čtyři dny v roce. Věřím tomu, že z velké části je to právě díky našemu propracovanému hudebnímu programu, který nabízí široké spektrum vystupujících interpretů a hvězd světové elektronické scény," přibližuje ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Giuseppe Ottaviani


Nadcházející ročník festivalu mimo jiné uvede i řadu menších scén a zón včetně pestrého doprovodného programu a konference Talking Beats. Více informací o programu a vstupenky zájemci naleznou zde a také v síti prodejen Ticketstream. "Doporučujeme ovšem s nákupem neváhat. Například místa na festivalových kempech mizí raketovou rychlostí a zbývá také už jen pár posledních desítek celo-festivalových VIP vstupenek," radí marketingový ředitel festivalu Matyáš Ožana. Festival Beats for Love proběhne již klasicky v ostravských Dolních Vítkovicích v termínu 3. – ⁠6. 7. 2024.

 
Výsledek sbírky festivalu Beats for Love lámal rekordy Festival Beats for Love láká na velká jména taneční hudby Beats for Love nominován do Top 10 festivalů v Evropě Festival Beats for Love bude slavit 10. výročí

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016