PARTYINFO

 

TRANCE FAMILY - SPECIAL EDITION W/ RONSKI SPEED

Datum konání:
12.09.2020 - sobota
Místo konání:
Praha - Jilská 22
DJs:
Ronski Speed (DE), BluEye, Rado Van Bee, Jochen Gareth, Thadeas
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: předprodej GoOut.net 300,- Kč

 
 
Ronski Speed se chystá do Prahy

Jak si již příznivci kvalitní hudby zejména žánru trance zvykli, v programu pražského klubu Jilská 22 se pravidelně objevuje klubová trance & progressive noc nazvaná Trance Family. A další speciální edice tohoto eventu opět se zahraničním hostem se v Jilské odehraje již v polovině září, v sobotu 12.9. 2020.

 

Headlinerem akce nebude nikdo jiný než legendární německý DJ a producent Ronski Speed. Na scéně se tento matador pohybuje již skoro 25 let a dnes je považován za základní kámen německé trance scény a zejména pak labelu Euphonic, se kterým je spjatá celá jeho kariéra. Během ní vystoupil ve více než 80 zemích po celém světě a nesčetněkrát hrál i v České republice. Ať už to bylo na Beats For Love v Ostravě, na Apokalypse v Brně, na narozeninách Dance Radia v pražském klubu Duplex nebo na dalších událostech v Plzni, Olomouci či Zlíně, ale zejména v našem hlavním městě, kde vystoupil naposledy na konci roku 2018 na akci Golden Age.

Ronski Speed

Po dvou letech se tedy tato legenda vrací zpět do báječného města Praha, jak sám říká, a tudíž lze očekávat skvělou show ať už v jeho podání nebo od dalších DJs, kteří na akci vystoupí. Těmi budou přední český DJ a producent BluEye, nový objev na scéně Jochen Gareth, resident klubu Rado Van Bee a svůj comeback ohlásil Thadeas, rezident dávno zaniklého eventu Language Of Trance, který si postupem času získal kultovní status.

Ronski Speed


Akce Trance Family s Ronski Speed se z důvodů aktuálních restrikcí uskuteční v sobotu 12.9. ve dřívějším čase od 18:00 hodin do půlnoci v klubu Jilská 22. Vstupenky je možné zakoupit exkluzivně v síti GoOut. Více informací naleznete na FB události.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016