PARTYINFO

 

TRANCE FAMILY SPECIAL EDITION W/ ALEX DI STEFANO

Datum konání:
08.08.2020 - sobota
Místo konání:
Praha - Jilská 22
DJs:
Alex Di Stefano (IT), Joe Cormack B2B Zagio, Dennis Besnij, Jimmy Gellar, Rado Van Bee, Darkwatcher
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: 300,- Kč GoOut.net (225,- Kč do 31.7.)

 
 
Alex Di Stefano vystoupí na začátku srpna v Praze

Na začátku srpna, v sobotu 8.8. 2020, event Trance Family v pražském klubu Jilská 22 přivítá speciálního hosta, kterým bude mezinárodní DJ, producent a člen elitního seskupení VII Alex Di Stefano pocházející z Itálie.

 

Tento zkušený borec se na scéně pohybuje již více než 25 let a jako jeden z mála DJs se prosadil hned ve dvou žánrech elektronické taneční hudby, kterými jsou techno a trance. A jeho aktuální osobitý tech-trance styl si prostě zamilujete. Je osvěžující slyšet něco neotřelého ve světě elektronické taneční hudby. Rozmanitost hudebního producenta je zlomovým bodem Alexovy kariéry, která ho vedla k vydání řady skvělých skladeb pro všechny významné tech-trance labely, jako jsou Outburst, Kearnage, Damaged, Skullduggery či VII. Alex Di Stefano je hudebník s velmi širokou svobodou hudebního projevu vždy hledající inovativní zvuky bez opuštění atmosféry typické pro jeho svět. To vše z něho dělá ikonu současného i budoucího hudebního průmyslu a není divu, že jako DJ vystupuje všude po světě a již za týden ho můžete slyšet živě v pražském klubu Jilská 22.

Alex Di Stefano


Hlavní hvězdu večera doplní čeští DJs, kteří se taktéž postarají o kvalitní hudební doprovod. Zahrají pro vás Joe Cormack, který si střihne exkluzivní B2B set s DJ Zagio. Dále můžete čekat, že se na akci objeví Dennis Besnij a vystoupí zde také Jimmy Gellar. Chybět nebude ani Rado Van Bee a exkluzivně i Darkwatcher. Akce začne v 21:00 a končí v 5:00 ráno. Vstupenky je možné zakoupit za zvýhodněnou cenu v síti GoOut či v den konání přímo na místě v klubu Jilská 22 na stejnojmenné adrese.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016