PARTYINFO

 

DOUBLE TROUBLE W/ BONS & NELVER & SAYKO

Datum konání:
15.11.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum´n´bass stage: Bons (SRB), Sayko, Volume Plus b2b Fefe, Houbass, Skáčko, R-Flyer, Chombo, Noxxia, Ozy b2b Ludkey
Liquid / Deep stage: Nelver (RU), Theya, Fallen Gemini, Blofeld, Runky, Stanjah, SHFT
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: do 22:00 100,- Kč / poté 150,- Kč

 
 
Pravidelné klubovky a horor odpoledne v klubu Cross

Sváteční víkend je před námi. 30 let od revoluce oslavíme v Crossu poctivými mejdany, ale taky, trochu příznačně, horrorovým odpolednem. Přijďte se do Crossu zahřát pohybem, super jídlem a to i během obědů v týdnu nebo horkým nápojem v restauraci. Třeba takové Hot Mojito stojí rozhodně za ochutnání.

 

Pojďme ale k programu: čtvrteční večer se ponese v duchu drumandbassu a bass music. Hlavní pódium obsadí parta z DBear Records ve složení Symbiotic, Cherw, Morphose, John Simon, Embass, Beast:mode a Awaker. Underground stage ovládne styl bassline z rukou DJs Mr.Be a Z-Kat. Headlinerem bude host z města Leeds, který vydává na labelech Crucast, YoshPit, Stepper Man, In:Flux Audio nebo Project Allout a říká si J69

Double Trouble


Velmi oblíbená klubovka Double Trouble, která spojuje tvrdší D´n´B s liquidem má svoje místo v programu Crossu už nějaký pátek a nebude tomu jinak ani tento. Horní pódium svým originálním zvukem okoření srbský producent a DJ Bons. Sekundovat mu bude nesmrtelný břeclavský Sayko a dále Volume Plus v obíhačce s FeFe, Houbass, Skáčko, R-Flyer, Chombo, Noxxia a Ozy b2b Ludkey. Hostem Underground stage bude tentokrát ruský liquid / deep samorost Nelver. Za pořádající Liquid DNB crew vystoupí Theya, Fallen Gemini, Blofeld, Runky, Stanjah a Shft.

Cross


Jedinečná undergroundová akce pro fanoušky horroru ve všech formách umění proběhne v Crossu po celé sobotní odpoledne až do noci. Čeká na vás koncert ve stylu gothic, odvážní performeři, autogramiády, soutěže, filmy a knihy, které vám nedají spát. Potom se Cross opět promění v klubové prostředí plné taneční hudby. Jedinečnou energii zažijete během dalšího vydání párty Funk´d Up, jež tentokrát Praze představí dva zástupce britské UK funk scény Skepsis & Slick Don. Krom pořadatelů Drymana s Denoirem třeba vypíchnout set od Meraka a Chong X. Underground stage bude patřit partě Hedone, jíž tvoří Mazhar a Riki Boro a Equi. Jejich hostem bude šéf pražského vydavatelství s mezinárodním významem Axaminer Records, DJ Spigl. Pojďme slavit!

FB events:

https://www.facebook.com/events/357219941822813/

https://www.facebook.com/events/426752688045491/

https://www.facebook.com/events/1906693132775477/

https://www.facebook.com/events/776845352776630/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016