CLANEK

 

Tomáš Dvořák dokončil soundtrack ke hře Pilgrims

Minority Records s radostí oznamuje vydání soundtracku Pilgrims, krátké sady zvukomalebných a radostných skladeb Tomáše Dvořáka (Floex), zkomponovaných a produkovaných pro novou dobrodružnou hru Amanita Design s názvem Pilgrims.

 

Pilgrims je krátká nelineární dobrodružná hra zasazená do okouzlujícího království, inspirovaného starými pohádkami ze střední a východní Evropy a částečně i knihami Johna Steinbecka. Vypráví příběh Trampa, Grannyho, Bandity a Ďábla, čtyř různých postav, z nichž každá má své vlastní vtípky a požitky, které nakonec putují společně, jednají s cizími lidmi a pomáhají si navzájem.




Klíčová struktura hry byla inspirována hádankou představenou ve hře Samorost 3, jednom z předchozích titulů Amanity, ve kterém byli hráči povinni vyřešit problém experimentováním s interakcí různých hracích karet. Hráč by poté byl odměněn jemným humorem, zábavnou animací doprovázenou zvuky. Pilgrims jsou proto naplněni nejrůznějšími překvapivými, odlehčenými situacemi, které vybízejí hráče k vyzkoušení různých kombinací, protože mnoho problémů lze vyřešit mnoha různými způsoby.

"Pilgrims Soundtrack" je k poslechu na streamovacích službách:

DeezerSpotifyApple MusicJunoGoogle PlayAmazonYoutube Music

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016