CLANEK

 

Neo Violence #15

15. díl se nese v klasickém duchu. House na začátek a techno nálož ke konci. Opět spousta čerstvého materiálu, několik tipů na blížící se akce, první info k otevíračce Terminalu B na nákladovém nádraží Žižkov a odhalení jednoho z headlinerů naší výroční párty. Guestmix tentokrát dorazil z kanadského Montrealu. Užijte si tento díl během prvních jarních dní...

 

Neo Violence Broadcast #15 w/ Haffenfold (Ca) @ Radio23.cz by Neo Violence on Mixcloud



Admin ­- "Disco Systems" [Futureboogie Recordings]

Walter Jones -­ "Stepping Up Into Paradise" [Whiskey Pickle]

Shanti Celeste -­ "On My Own" [Idle Hands]

Black L3G0 -­ "YEAH" [Legendary Sound Research]

Deft -­ "Octavia" [WotNot Music]

Bodhi -­ "I Need You" [Ten Thousand Yen]

Tension ­- "Waiting Games" [District Sound]

Steve Huerta -­ "Safe" (Silk 86 Version) [Newington]

Beesmunt Soundsystem ­- "How I Wish" [Just Jack Recordings]

Gerry Read -­ "Zig Zag" [Aus]

Bodyjack -­ "Bodytrax 1" [Body Trax]

A Sagittariun -­ "Ascella" [Elastic Dreams]

Specta ­- "Observation" (Kamikaze Space Program Remix) [Crackling Calps]

Objekt -­ "Balloons" [Power Vacuum]

 

Haffenfold ­ Guest Mix

https://www.facebook.com/Haffenfold

http://www.soundcloud.com/haffenfold

 

Marcos Cabral -­ "Downhill" [L.I.E.S.]

Santorini ­- "Wax Not Wax" (Conforce Remodel) [Out Electronic Recordings]

Greeting Orbit -­ "R136A" (DJ Schnyder remix) [Maehtrasher]

AD/S -­ "Transversal" [AViAN]

Haffenfold ­- "Amy Faren" [Forthcoming SPAT Records]

Details -­ "Tribal Warriors Against Enemy" [Details Sound]

Subjected ­- "005.7" (Developer Remix) [Vault Series]

Lag -­ Sama Doma (Forward Strategy Group Remix) [Mord]

joeFarr ­- "Tape 6" [Black Nite]

TRVE ­- "Card" [Black Nite]

Function -­ "Against The Wall" (Rrose Remix) [Ostgut Ton]

Ansome ­- "Hawkes Point" [Free Download]

Mael -­ "Wired" [Unreleased]

Randomer ­- "Bring" [Hemlock Recordings]

Untold -­ "Sing A Love Song" [Hemlock Recordings]


Co se nevešlo:

Jak možná někteří z vás vědí, i berlínská techno hvězda Marcel Dettmann má svůj label. Právě tam nedávno vyšlo EP nadějnému mladíkovi jménem Kobosil. Deep dungeon techno do tmavých hal jak dělané, žádný ufňukaný minimal.



I britský South London Ordnance si nedávno rozjel svůj label, kde nyní vyšlo v pořadí druhé EP, které sám produkoval. Taktéž deep, ale k tomu příměs funky groove a hypno melodií. Je důležité zmínit, že SLO zanedlouho vystoupí premiérově ve zmíněném Terminalu B na nákladovém nádraží Žižkov společně se skvělým parťákem Locked Groove. Pro více informací o Terminalu B sledujte Facebook. ­

U Terminalu B ještě chvíli zůstaneme, aneb jak jste mohli zaslechnout během pořadu, i my společně s pražským labelem Meanbucket tam chystáme společné výročí. A vy, kteří toto čtete, se můžete považovat mezí první, kteří ví, že jedním z našich speciálních headlinerů bude britský producent Mickey Pearce, který vydává i na renomovaném labelu SWAMP81, který píše dějiny bass music. Níže si můžete stáhnout jeho free EP, které nedávno pustil ven. Pro více informací o této výroční party sledujte náš event, kde budeme postupně uvolňovat oficiální info. ­ ­

Up West by Mickey Pearce

Hit posledních týdnů, který se objevil v mnoha mixech velkých jmen, se konečně dočkal oficiálního vydání na holandském 4lux. Speciálně remix, kteří vytvořili Aldena Tyrell a Gerd, má ty správné koule, aby rozjel téměř každou párty.

ORGAN GRINDER & LE HORN - SPANNER IN THE WORKS (ALDEN TYRELL & GERD RMX) OUT NOW ON 4LUX RECORDINGS by gerd

Krasojízda v podobě remix edicí legendárního Romanthonyho pokračuje. Poslední díl věnovaný sklabě "Trust" obsahuje parádní remix od oblíbence Motor City Drum Ensemble. Vychutnejte si tento vydařený deep house kousek. Už se taky těšíte na letní venkovní akce na vzduchu?


I když zvuk UK bass / house začíná být poslední dobou čím dál tím víc přeslazený nebo generický či bez nápadů, stále se dají najít skvělé kousky, které mají co říci. K nim rozhodně patří i nové EP na labelu Losing Suki od producenta Warrior One, který mě osobně tímto velmi překvapil, jelikož dlouho nic ven nepustil a najednou se objevil s diametrálně jiným zvukem, než dělal dřív a povedlo se mu to na výbornou!

Další ukázkou UK soundu bez pozlátek je nový počin mladáho Corporal F na druhém titulu labelu Tessellate. Tribal, funky basa a skvělý riddim, který má říz. Nejde se udržet!

A na konec ještě jeden parádní oduševnělý deep house, tentokrát ze stáje Untzz Twelve Inch, kde opravdu umějí vybrat kousky, které zahřejí na duši.

Toto je jen velmi skromný výčet toho, co se do pořadu nevešelo. Mnohem více novinek různých žánrů, o kterých denně informujeme, můžete naleznout na našem facebooku.

Pártylist jako vždy najdete na naší Facebook stránce a to konkrétně v sekci Poznámky, kde každý týden před víkendem zveřejňujeme mnou doporučené akce z Prahy a dalších koutů ČR, ale také tipy na párty u našich sousedů.

Další živé vysílání na Radio23.cz proběhne 25. března. Pořadem provázel a rubriku připravil dMIT.RY.

Kontakt: neo.violence85@gmail.com

Neo Violence

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016